Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd gömbölyű cipóvá formázzuk és kinyújtjuk. Egy pitesütőt olajjal kikenünk, morzsával meghintjük, majd a tésztalapot belehelyezzük, és óvatosan belenyomkodjuk a forma aljába és oldalára. A kilógó széleket levágjuk, a maradék tésztát a sütemény tetejére reszeljük. A túrós töltelék hozzávalóit – az áfonya kivételével – összekeverjük, és a tésztára simítjuk. A tetejét […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Domjan Maria
Beküldte: 2013.08.09.

Hozzávalók

Túróktém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd gömbölyű cipóvá formázzuk és kinyújtjuk. Egy pitesütőt olajjal kikenünk, morzsával meghintjük, majd a tésztalapot belehelyezzük, és óvatosan belenyomkodjuk a forma aljába és oldalára. A kilógó széleket levágjuk, a maradék tésztát a sütemény tetejére reszeljük.

A túrós töltelék hozzávalóit – az áfonya kivételével – összekeverjük, és a tésztára simítjuk. A tetejét áfonyaszemekkel kirakjuk, végül a félretett tésztát ráreszeljük.

170–180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 15 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt, szeletekre vágva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Domjan Maria
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is