Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Ágnes szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a cukorral, olajjal, liszttel, kakaóporral és sütőporral összekeverjük, végül hozzáadjuk a tojások felvert habját is. Sütőpapírral bélelt (kb. 28×38 cm-es) tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha megsült, kettévágjuk. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük. Ha kihűlt, 3 dl keményre vert habtejszínnel összekeverjük. A krémet rákenjük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.05.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tojások sárgáját a cukorral, olajjal, liszttel, kakaóporral és sütőporral összekeverjük, végül hozzáadjuk a tojások felvert habját is. Sütőpapírral bélelt (kb. 28×38 cm-es) tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ha megsült, kettévágjuk.

A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral sűrűre főzzük. Ha kihűlt, 3 dl keményre vert habtejszínnel összekeverjük. A krémet rákenjük a félbevágott tészta aljára, majd ráhelyezzük a másik felét, és a maradék keményre vert habtejszínt a tetejére kenjük. A sütemény tetejét bármilyen gyümölccsel, kakaóporral vagy csokiforgáccsal díszíthetjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is