Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Somlói galuskák

Ál-somlói

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy nagyobb jénai vagy műanyag tál alját szorosan kirakom babapiskótával. Meglocsolom forró kakaóval, rászórom a diós cukor felét, és a mazsola felét is rászórom. Közben előre elkészítek 1 csomag vanília és 1 csomag csokoládé pudingot, amit fél liter helyett kb. 7-7 dl tejjel készítek. A diós cukor egyik felére merőkanállal adagolom az egyik fajta pudingot, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.07.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy nagyobb jénai vagy műanyag tál alját szorosan kirakom babapiskótával. Meglocsolom forró kakaóval, rászórom a diós cukor felét, és a mazsola felét is rászórom.

Közben előre elkészítek 1 csomag vanília és 1 csomag csokoládé pudingot, amit fél liter helyett kb. 7-7 dl tejjel készítek. A diós cukor egyik felére merőkanállal adagolom az egyik fajta pudingot, a másik felére pedig a másikat.

Ezután újra babapiskótát teszek rá, ráöntöm a maradék kakaót, a diós cukrot, a mazsola másik felét, és a maradék kétféle pudingot.

Berakom a hűtőbe. Érdemes este elkészíteni, mert másnapra már megpuhul a babapiskóta, és kockára vágva tálalható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is