Elkészítése
A krém elkészítése
Először a pudingport a tejjel sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben a vajat a porcukorral, vaníliás cukorral és kakaóporral habosra keverjük. Miután a puding kihűlt, hozzákeverjük a vajas porcukor keverékhez, hogy sima, krémes állagot kapjunk.
A keksz rétegezése és összeállítása
A kész krémmel rétegezzük a kekszeket, így két kisebb roládot kapunk. A roládok oldalát és végeit is bekenjük a maradék krémmel, majd alaposan megforgatjuk kókuszreszelékben, hogy mindenhol egyenletesen fedje.
Hűtés és szeletelés
A kész roládokat fóliára tesszük, és hűtőbe helyezzük. Legalább 2-3 órát hűtjük, de akár egy éjszakát is pihenhet, hogy az ízek jól összeérjenek. A hűtési idő után a roládokat szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
