Elkészítése
Az egész tojásokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót. Ha sima állagot szeretnénk, botmixerrel pépesíthetjük, de ez nem kötelező. Ezután alaposan elkeverjük a többi hozzávalóval, hogy egynemű masszát kapjunk.
A keveréket sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 200 fokon 25-30 percig sütjük. Ha hőlégkeveréses sütőt használunk, 180 fokon süssük.
Közben elkészítjük a tetejére kerülő réteget. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, és simára dolgozzuk. Amikor a sütemény alapja 25-30 percig sült, a tetejére öntjük ezt a keveréket. Visszatesszük a sütőbe, és további 15-20 percig sütjük, amíg a teteje is szilárddá válik és szép aranyszínt kap.
Hagyjuk kicsit hűlni, majd szeletelve tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!


