Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát lereszeltem és meglocsoltam citrommal. A reszelt alma levét kicsit kinyomkodtam, hozzákevertem a fahéjat, a reszelt citromhéjat, a sütőport, a sót, csak ezután adtam bele a lisztet, amennyit felvesz (nálam kb 30 deka liszt kellet hozzá) és a cukrot gondolomra (én nem szoktam sokat tenni, nem kell, hogy túl édes legyen, úgy is meghintjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2021.10.01.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almát lereszeltem és meglocsoltam citrommal.

A reszelt alma levét kicsit kinyomkodtam, hozzákevertem a fahéjat, a reszelt citromhéjat, a sütőport, a sót, csak ezután adtam bele a lisztet, amennyit felvesz (nálam kb 30 deka liszt kellet hozzá) és a cukrot gondolomra (én nem szoktam sokat tenni, nem kell, hogy túl édes legyen, úgy is meghintjük porcukorral amikor megsül).

Kézzel nagyobb diónyi gombócokat formáztam a masszából és szép aranybarnára sütöttem. A sütése forró kókuszzsírban úgy történt, mint a fánké. Papírtörlőre szedtem és leitattam a felesleges zsiradékot.

Forrón kináljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is