Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és kiszaggatjuk. A korongok közepére tölteléket teszünk – almát, diót, lekvárt, cukrot és fahéjat –, majd a tészta tetejét ráhajtjuk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és kiszaggatjuk. A korongok közepére tölteléket teszünk – almát, diót, lekvárt, cukrot és fahéjat –, majd a tészta tetejét ráhajtjuk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és kiszaggatjuk. A korongok közepére tölteléket teszünk – almát, diót, lekvárt, cukrot és fahéjat –, majd a tészta tetejét ráhajtjuk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kinyújtjuk és kiszaggatjuk. A korongok közepére tölteléket teszünk – almát, diót, lekvárt, cukrot és fahéjat –, majd a tészta tetejét ráhajtjuk. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.