Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Mákos, diós sütik

Almás-diós szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lapok hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az első cipót kisodorjuk, és egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. Töltelék: Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót is hozzákeverjük, és a tésztalapra öntjük. A másik cipót kisodorjuk, és a töltelékre tesszük. Villával megszurkáljuk, majd 170 fokos sütőben megsütjük. A kihűlt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.14.

Lapokhoz

A töltelékhez

A bevonat

Elkészítése

A lapok hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Az első cipót kisodorjuk, és egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.

Töltelék:

Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót is hozzákeverjük, és a tésztalapra öntjük. A másik cipót kisodorjuk, és a töltelékre tesszük. Villával megszurkáljuk, majd 170 fokos sütőben megsütjük.

A kihűlt tésztát csokoládéval bevonjuk. A csokoládé bevonat hozzávalóit vízgőz felett megolvasztjuk, a tésztára öntjük, majd elsimítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is