Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almákat meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy fél almát felkockázunk, hogy nagyobb darabok is legyenek benne. A reszelt és kockázott almát 1 liter vízzel, 20 dkg cukorral és ízlés szerinti fahéjjal 5 percig forraljuk. A vaníliapudingokat kb. 2,5 dl vízzel simára keverjük, és főzni kezdjük. Amikor már kezd sűrűsödni, óvatosan hozzáöntjük a forró […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
HardCandy
Beküldte: 2013.07.23.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almákat meghámozzuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Egy fél almát felkockázunk, hogy nagyobb darabok is legyenek benne. A reszelt és kockázott almát 1 liter vízzel, 20 dkg cukorral és ízlés szerinti fahéjjal 5 percig forraljuk.

A vaníliapudingokat kb. 2,5 dl vízzel simára keverjük, és főzni kezdjük. Amikor már kezd sűrűsödni, óvatosan hozzáöntjük a forró almához, és folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.

Egy tepsi aljára lerakjuk a háztartási keksz felét, ráöntjük a forró almás krémet, majd újabb sor keksszel fedjük. Az étcsokoládét a margarinnal összeolvasztjuk, és amikor kissé kihűlt, rákenjük a sütemény tetejére.

Almaszeletekkel és kekszmorzsával díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
HardCandy
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is