Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Almás sütik

Almás kocka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy közepes méretű tepsit kibélelünk alufóliával, majd vékonyan megvajazzuk. Az aljára beleszeleteljük a hámozott almát. A tésztához a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel, hozzáadjuk a fél sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport, végül a tojások felvert habját. A tészta felét ráöntjük az almára. A tészta másik felébe 2 evőkanál kakaót keverünk, és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.04.13.

Hozzávalók

A mázhoz

A tésztához

A krémhez

Elkészítése

Egy közepes méretű tepsit kibélelünk alufóliával, majd vékonyan megvajazzuk. Az aljára beleszeleteljük a hámozott almát.

A tésztához a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral és a vízzel, hozzáadjuk a fél sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport, végül a tojások felvert habját. A tészta felét ráöntjük az almára. A tészta másik felébe 2 evőkanál kakaót keverünk, és ezt is ráöntjük a tepsibe. Alaposan megsütjük, hogy az alma is átsüljön.

Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd kiborítjuk a tepsiből.

A krém elkészítéséhez a vaníliás pudingot a tejjel felfőzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a margarinnal és a porcukorral, majd az almás tésztára kenjük.

A sütemény tetejére 10 dkg tejcsokoládét 5 dkg margarinnal felolvasztunk, és belekeverünk 1 db citrom levét. Ezt a mázat egyenletesen eloszlatjuk a krémen.

Jó étvágyat!

Tepsi mérete:

25×39 cm

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is