Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 5 db alma 5 tojás 18 dkg cukor 25 dkg liszt 1 csomag sütőpor 1 dl olaj 1 dl tej 3 ek kakaópor 2 csomag vaníliás pudingpor 1 l tej 3-5 ek cukor 500 ml tejszín Elkészítése: A tepsit kibéleljük a sütőpapírral, felkarikázzuk rá az almákat, majd cukros fahéjjal megszórjuk. Ezután öntjük rá az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gida
Beküldte: 2015.10.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 5 db alma
  • 5 tojás
  • 18 dkg cukor
  • 25 dkg liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 1 dl olaj
  • 1 dl tej
  • 3 ek kakaópor
  • 2 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 l tej
  • 3-5 ek cukor
  • 500 ml tejszín


Elkészítése:

A tepsit kibéleljük a sütőpapírral, felkarikázzuk rá az almákat, majd cukros fahéjjal megszórjuk. Ezután öntjük rá az elkészült tésztát.

Tészta készítése:

A tojást kikeverjük a cukorral, majd a liszttel. A sütőport, az olajat és a tejet (én még picit raktam hozzá, mert nagyon sűrűnek tűnt) hozzákeverjük, majd a kakaóport. 170 fokon tűpróbáig sütjük.

Ha megsült, hagyjuk kihűlni. Kiborítjuk egy tálcára, hogy az alma legyen felül.

Összeállítás:

2 csomag vaníliás pudingot készítünk a szokásos módon. Ha kihűlt, rákenjük a tésztára, végül a tejszínből felvert habbal befedjük.

Nagyon finom!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Gida
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is