A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk gyors mozdulatokkal, majd folpackba csomagolva hűtőbe tesszük.
Az almát lereszeljük. Ha nagyon leves, akkor kissé nyomkodjuk ki, majd a cukorral és a fahéjjal pároljuk meg a vajon, végül hűstük ki.
A tojást, a cukrokat, a lisztet a tejjel állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A vajat és a porcukrot a krémhez adjuk és jól kihabosítjuk.
A tésztát 3 részre osztjuk, majd lisztezett felületen a tepsi méretére (21*32 cm) kinyújtjuk és külön-külön tepsi hátán előmelegített, 180 fokos sütőben kb 10-12 perc alatt megsütjük.
Következik az összeállítás: alsó lapra az almás töltelék kerül, ráfektetjük a második lapot, kicsit lenyomkodjuk és erre simítjuk a krémet, majd a harmadik lappal befedjük.
Egy éjszakára hűvös helyre tesszük, majd másnap szeleteljük.