Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a cukorral és langyos vízzel alaposan kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a meghámozott almát vékony szeletekre vágva a tepsi aljába helyezzük. Erre öntjük rá a tésztát, majd a sütőben világos barnára sütjük. Amikor a sütemény megsült és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.02.

Hozzávalók

Krémhez

Elkészítése

A tojások sárgáját a cukorral és langyos vízzel alaposan kikeverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét.

Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a meghámozott almát vékony szeletekre vágva a tepsi aljába helyezzük. Erre öntjük rá a tésztát, majd a sütőben világos barnára sütjük.

Amikor a sütemény megsült és kihűlt, úgy borítjuk ki a tepsiből, hogy az almaszeletek kerüljenek felülre.

A krémport a tejjel kikeverjük, és egyenletesen rákenjük a tésztára. A süteményt legalább egy órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megszilárduljon, majd szeletelhető.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is