Elkészítése
Tészta elkészítése:
Először a tészta alapanyagait alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő cipóra osztjuk. Mindegyik cipót kinyújtjuk, és három egyenletes lapot formázunk belőle. A lapokat tepsi hátulján világosra sütjük, majd félretesszük hűlni.
Krém elkészítése:
A pudingport a tejben megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Közben 2 dl tejben felfőzünk 2 evőkanál lisztet, és ezt is hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor mindkét krém kihűlt, összekeverjük őket, majd hozzáadjuk a kihabosított margarint. Robotgéppel alaposan összedolgozzuk, hogy sima, krémes állagot kapjunk.
Almás töltelék elkészítése:
Az almát meghámozzuk és lereszeljük. Kevés vajon megdinszteljük a cukorral és fahéjjal ízesítve, amíg megpuhul és szaftos lesz.
Sütemény összeállítása:
Az első tésztalapot megkenjük az elkészült krémmel, majd ráhelyezzük a második tésztalapot. Erre kenjük az almás tölteléket, majd a harmadik tésztalapot is ráhelyezzük. A tetejét csokoládémázzal, porcukorral vagy bármilyen tetszőleges díszítéssel ízesíthetjük.
A kész süteményt néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, és a tésztalapok megpuhuljanak. Hűtés után szeletelve tálaljuk.

