A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd három egyenlő részre osztjuk. Mindegyik adagot közepes tepsi méretűre kinyújtjuk, és előmelegített sütőben, 180 fokon, egyenként 10-15 perc alatt világosra sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A reszelt almát a margarinnal és a fahéjjal megdinszteljük, majd szobahőmérsékletűre hűtjük.
A krémhez a lisztet, 3 evőkanál cukrot és a tejet összefőzzük, amíg sűrű krémet nem kapunk. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a margarint, a maradék cukrot és a vaníliás cukrot, majd simára keverjük.
A süteményt az alábbi sorrendben állítjuk össze: az első tésztalapot megkenjük a kihűlt almatöltelékkel, ráhelyezzük a második lapot, amit a krémmel borítunk be. A tetejére helyezzük a harmadik lapot, amit porcukorral szórunk meg.
A süteményt tálalás előtt hagyjuk pár órát pihenni, hogy a lapok jól megpuhuljanak. Jó étvágyat kívánunk!