Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kuglófok

Almás Kuglóf

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát hámozás után feldaraboljuk, majd meglocsoljuk rummal. A diót apróra vágjuk. A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet a sütőporral összekeverjük, majd a krémbe szitáljuk. Az aprított diót, fahéjat, kakaót és fél üveg rumaromát hozzáadjuk, és összedolgozzuk. Végül az alma darabokat is hozzáadjuk a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.02.15.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almát hámozás után feldaraboljuk, majd meglocsoljuk rummal. A diót apróra vágjuk. A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet a sütőporral összekeverjük, majd a krémbe szitáljuk. Az aprított diót, fahéjat, kakaót és fél üveg rumaromát hozzáadjuk, és összedolgozzuk. Végül az alma darabokat is hozzáadjuk a tésztához.

Kivajazzuk a formát, majd beleöntjük a tésztát. Előmelegített sütőben, 3-as fokozaton (kb. 180-200 fok) kb. 1 óra 15 percig sütjük. Miután elkészült, porcukorral díszítjük.

Karácsonyra ajánlom. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is