Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tepsit vastagon kikenjük vajjal, majd bőven megszórjuk kristálycukorral. Rárakjuk a nem túl vékonyra darabolt alma szeleteket, majd megszórjuk cukorral, őrölt fahéjjal és darabos dióval. A sütőt 200 fokra előmelegítjük és amíg elkészítjük a piskótát, betesszük az almákat karamellizálódni. Az egész tojásokat a cukrokkal, és az olvasztott vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2013.02.24.

A tepsi kikenéséhez

A tészta hozzávalói

A díszítéshez

Elkészítése

A tepsit vastagon kikenjük vajjal, majd bőven megszórjuk kristálycukorral. Rárakjuk a nem túl vékonyra darabolt alma szeleteket, majd megszórjuk cukorral, őrölt fahéjjal és darabos dióval. A sütőt 200 fokra előmelegítjük és amíg elkészítjük a piskótát, betesszük az almákat karamellizálódni.

Az egész tojásokat a cukrokkal, és az olvasztott vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd apránként a tejet és a reszelt marcipánt.

Ráöntjük a tepsiben karamellizált almára, és 170 fokon kb fél óra alatt megsütjük. A kihűlt sütit egy tálcára borítjuk,és olvasztott csokit csorgatunk a tetejére.

Tepsi méret: 25×39 cm

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is