Elkészítése
A tojást habosra keverjük a porcukorral,a sütőporral, hozzáadjuk a reszelt almát, végül a lisztet. Kizsírozott tepsibe öntjük a masszát a tetejére durvára vágott diót szórunk, s úgy sütjük mint a piskótát.
A tojást habosra keverjük a porcukorral,a sütőporral, hozzáadjuk a reszelt almát, végül a lisztet. Kizsírozott tepsibe öntjük a masszát a tetejére durvára vágott diót szórunk, s úgy sütjük mint a piskótát.
A tojást habosra keverjük a porcukorral,a sütőporral, hozzáadjuk a reszelt almát, végül a lisztet. Kizsírozott tepsibe öntjük a masszát a tetejére durvára vágott diót szórunk, s úgy sütjük mint a piskótát.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A tojást habosra keverjük a porcukorral,a sütőporral, hozzáadjuk a reszelt almát, végül a lisztet. Kizsírozott tepsibe öntjük a masszát a tetejére durvára vágott diót szórunk, s úgy sütjük mint a piskótát.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.