Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk és hideg helyre tesszük, amíg a töltelék elkészül. Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Ízlés szerint megszórjuk cukorral és őrölt fahéjjal. Kis idő után a levétől kinyomkodjuk, majd a búzadarát hozzákeverjük. Az egyik tésztát a tepsi méretre nyújtjuk (23*34 cm), beletesszük a sütőpapírral bélelt tepsibe […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2021.10.04.

A tésztához

A töltelékhez

A pite lekenéséhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk és hideg helyre tesszük, amíg a töltelék elkészül.

Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Ízlés szerint megszórjuk cukorral és őrölt fahéjjal. Kis idő után a levétől kinyomkodjuk, majd a búzadarát hozzákeverjük.

Az egyik tésztát a tepsi méretre nyújtjuk (23*34 cm), beletesszük a sütőpapírral bélelt tepsibe és megszórjuk zsemlemorzsával. Elterítjük rajta az almát, majd befedjük a másik kinyújtott tésztával. A tetejét lekenjük felvert tojással és villával megszurkáljuk.

180 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is