Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk és hűtőbe tesszük, amíg a tölteléket elkészítjük. Az almát megtisztítjuk és lereszeljük. Ízlés szerint cukrozzuk és ízesítjük fahéjjal. Állni hagyjuk negyed órát. Ezután kinyomkodjuk a levét, majd darált kekszet vagy zsemlemorzsát adunk hozzá és összeforgatjuk. Ez felszívja a levét. Egy 30*40 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát elfelezzük és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2023.06.23.

Hozzávalók egy 30*40 cm-es tepsihezTésztához

Töltelékhez

Kenéshez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összegyúrjuk és hűtőbe tesszük, amíg a tölteléket elkészítjük.

Az almát megtisztítjuk és lereszeljük. Ízlés szerint cukrozzuk és ízesítjük fahéjjal. Állni hagyjuk negyed órát.

Ezután kinyomkodjuk a levét, majd darált kekszet vagy zsemlemorzsát adunk hozzá és összeforgatjuk. Ez felszívja a levét.

Egy 30*40 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tésztát elfelezzük és az egyiket kinyújtjuk a tepsi méretére, majd beletesszük. Megszórjuk keksszel vagy morzsával és az almát elegyengetjük rajta. Kinyújtjuk a másik tésztánkat is, ezzel befedjük a tölteléket.

A sodrófát finoman végiggörgetjük rajta, hogy biztosítsuk az egyenletességét a sütinknek.

Tojássárgájával megkenjük, majd egy villa segítségével díszítjük.

Megszurkáljuk és előmelegített, 180 fokos sütőben megsütjük. Kihűlve szeleteljük és porcukorral megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is