Hozzávalók:
Tészta:
- 6 tojás
- 6 ek cukor
- 6 ek rétes liszt
- sütőpor
- fél kg alma
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 ek cukor
- 10 dkg margarin
Elkészítése:
Egy tepsi aljába alufóliát teszünk, erre reszeljük rá a megpucolt almát, majd ráöntjük a tészta hozzávalóiból elkészített piskótát és megsütjük.
Amikor megsült egy másik tepsibe át fordítjuk a piskótát és a fóliát leszedjük róla.
2 dl tejben elkeverjük a cukrot és a pudingot, közben odatesszük forrni a 4 dl tejet, amikor felforrt hozzákeverjük a 2 dl pudingos tejet és ha besűrűsödött, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a vajat, majd rákenjük a krémet az almás piskótára.