Elkészítése
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, majd hozzáadjuk a vaníliás pudingport, a cukrot, a vaníliás cukrot, egy kevés citromlevet és egy csipet fahéjat. Az egészet alacsony lángon, folyamatos kevergetés mellett kissé felfőzzük, hogy a töltelék összeálljon. Hagyjuk kihűlni.
A leveles tésztát kinyújtjuk, majd a szendvicssütő méretére vágjuk. Az egyik tésztalapra halmozzuk az alma tölteléket, egyenletesen eloszlatva. Egy másik tésztalappal befedjük, és az oldalaikat megkenjük tojásfehérjével, hogy összetapadjanak.
A tészták tetejét és alját olvasztott vajjal vékonyan megkenjük, majd a szendvicssütőbe helyezzük. Körülbelül 5-6 perc alatt aranybarnára sütjük. Miután elkészültek, hagyjuk kissé hűlni, majd tálaljuk.
Egy csomag leveles tésztából körülbelül 10 darab finom, töltött sütemény készül.

