Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Az almákat meghámozzuk, negyedeljük, magházát eltávolítjuk, majd vékonyra szeleteljük. A puha vajat 175 g cukorral és a pudingporral elkeverjük. 850 g túrót 4 db tojással és a pudingos keverékkel összedolgozzuk és félretesszük. A tésztához 150 g túrót, az olajat, tejet és 1 tojást elkeverünk. Hozzáadjuk a liszt, sütőpor, csipetnyi […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2021.09.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.

Az almákat meghámozzuk, negyedeljük, magházát eltávolítjuk, majd vékonyra szeleteljük.

A puha vajat 175 g cukorral és a pudingporral elkeverjük.

850 g túrót 4 db tojással és a pudingos keverékkel összedolgozzuk és félretesszük.

A tésztához 150 g túrót, az olajat, tejet és 1 tojást elkeverünk. Hozzáadjuk a liszt, sütőpor, csipetnyi só és a maradék cukor keverékét és gyúrható tésztává dolgozzuk.

A tésztát lisztezett deszkán 40*30 cm-re nyújtjuk és vajazott tepsibe tesszük. Megpakoljuk az alma szeletekkel, majd egyenletesen befedjük a túrókrémmel.

Forró sütőben 40 percig sütjük. Hagyjuk tepsiben, amíg ki nem hűl, majd porcukorral megszórva, szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is