Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az almát lereszeljük, és fontos, hogy ne csavarjuk ki a levét, mivel ez biztosítja a sütemény szaftosságát. Az almához hozzáadjuk az olajat, a porcukrot, a lisztet, a szódabikarbónát, a fahéjat és a tojásokat. Az egészet alaposan összekeverjük, hogy egységes masszát kapjunk. A tésztát 1 órán át pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Egy 20×30 cm-es tepsit […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
macus0711
Beküldte: 2013.05.05.

Hozzávalók

Elkészítése

Az almát lereszeljük, és fontos, hogy ne csavarjuk ki a levét, mivel ez biztosítja a sütemény szaftosságát. Az almához hozzáadjuk az olajat, a porcukrot, a lisztet, a szódabikarbónát, a fahéjat és a tojásokat. Az egészet alaposan összekeverjük, hogy egységes masszát kapjunk.

A tésztát 1 órán át pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.

Egy 20×30 cm-es tepsit zsírral kikenünk és liszttel meghintünk. A masszát a tepsibe simítjuk, és 170 °C-ra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt készre sütjük. A sütési idő vége felé tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e a sütemény (ha a beleszúrt tű tisztán jön ki, akkor kész).

A kész süteményt hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük és tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Nyár Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
macus0711
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is