Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Amerikai Kémes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a porcukorral simára keverjük, majd apránként hozzáadjuk a 20 dkg sütőporos lisztet és 15 kanál vizet. A tésztát egyenletesre keverjük, majd előmelegített sütőben 180-200 fokon tűpróbáig sütjük. A tűpróbánál egy fogpiszkálót vagy tűt szúrunk a tésztába: ha tisztán jön ki, akkor a tészta kész. Krém: A vaníliás pudingporokat fél liter vízzel megfőzzük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.02.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tojások sárgáját a porcukorral simára keverjük, majd apránként hozzáadjuk a 20 dkg sütőporos lisztet és 15 kanál vizet. A tésztát egyenletesre keverjük, majd előmelegített sütőben 180-200 fokon tűpróbáig sütjük. A tűpróbánál egy fogpiszkálót vagy tűt szúrunk a tésztába: ha tisztán jön ki, akkor a tészta kész.

Krém:

A vaníliás pudingporokat fél liter vízzel megfőzzük, amíg sűrű krémet nem kapunk. Amíg a krém fő, a tojások fehérjét 5 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. Amint a puding kész, még forrón összekeverjük a kemény tojáshabbal, így könnyű, habos krémet kapunk. Ezt a krémet a megsült tésztára öntjük, és a lekapcsolt, de még meleg sütőbe tesszük kb. 5 percre, hogy a krém kissé megszilárduljon.

Ezután fél liter habtejszínt 1 csomag vaníliás cukorral kemény habbá verünk, majd a kihűlt krémes tészta tetejére kenjük. Végül csokireszelékkel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is