A tojások sárgáját a porcukorral simára keverjük, majd apránként hozzáadjuk a 20 dkg sütőporos lisztet és 15 kanál vizet. A tésztát egyenletesre keverjük, majd előmelegített sütőben 180-200 fokon tűpróbáig sütjük. A tűpróbánál egy fogpiszkálót vagy tűt szúrunk a tésztába: ha tisztán jön ki, akkor a tészta kész.
Krém:
A vaníliás pudingporokat fél liter vízzel megfőzzük, amíg sűrű krémet nem kapunk. Amíg a krém fő, a tojások fehérjét 5 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. Amint a puding kész, még forrón összekeverjük a kemény tojáshabbal, így könnyű, habos krémet kapunk. Ezt a krémet a megsült tésztára öntjük, és a lekapcsolt, de még meleg sütőbe tesszük kb. 5 percre, hogy a krém kissé megszilárduljon.
Ezután fél liter habtejszínt 1 csomag vaníliás cukorral kemény habbá verünk, majd a kihűlt krémes tészta tetejére kenjük. Végül csokireszelékkel díszítjük.