Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, amibe a kakaóport is beleszitáltuk. Előmelegített sütőben (vajazott, lisztezett) közepes hőfokon 20 percig süssük meg a piskótát. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingból és a tejből a megszokott módon pudingot készítünk. A tojások fehérjét a cukorral verjük […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Balog Erika
Beküldte: 2013.02.18.

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, amibe a kakaóport is beleszitáltuk.

Előmelegített sütőben (vajazott, lisztezett) közepes hőfokon 20 percig süssük meg a piskótát.

Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingból és a tejből a megszokott módon pudingot készítünk.

A tojások fehérjét a cukorral verjük kemény habbá. Még forrón összekeverjük a pudinggal és ezt kenjük a tészta tetejére és tegyük vissza a sütőbe további 10-15 percre.

Hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, akkor a felvert tejszínhabbal és reszelt csokoládéval díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is