Hozzávalók:
Tészta:
- 6 tojássárgája
- 6 ek cukor
- 6 ek rizsliszt
- 2 ek kakaópor
- 0,5 csomag sütőpor
- 12 ek víz
- 2 ek olaj
Krém:
- 6 tojásfehérje
- 6 ek cukor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 dl rizstej
Teteje:
- 1 doboz Cocomas
- zselatinnal
- 2 ek cukor
- reszelt csoki
Elkészítése:
A tojássárgáját, a vizet, az olajat és a cukrot kikeverjük. Utána hozzáadjuk a sütőport, a kakaóport, végül a rizslisztet.
Sütőpapírral bélelt 24 cm-es tortaformába simítjuk, és 180 °C-on 15-20 percet sütjük!
Ez idő alatt megfőzzük a tejben a pudingport. A tojásfehérjét felverjük a cukorral, és a forró pudinggal elvegyítjük, majd a kisült tészta tetejére kenjük.
Ezután visszatoljuk a sütőbe, és 160 °C-on 10 percig sütjük.
Ha teljesen kihűlt, rákenjük a tetejére a zselatinnal és a cukorral felvert Cocomast, majd reszelt csokoládéval díszítjük.