Először a tojások sárgáját összekeverjük a vízzel, cukorral, kakaóporral, sütőporral és liszttel, hogy egy sima tésztát kapjunk. Ezt a tésztát 175 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük, amíg a piskóta szépen megemelkedik és átsül.
Amíg a piskóta sül, 0,5 liter vízben, 4 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a pudingport. Amikor a puding elkészült, még forrón hozzákeverjük a 7 tojásfehérjéből és 7 evőkanál cukorból vert kemény habot. Ezt a krémet egyenletesen ráöntjük a frissen kisült, még forró piskótára, és visszatesszük a sütőbe további 10 percre, hogy a krém is megszilárduljon a tetején.
Miután a sütemény teljesen kihűlt, a habtejszínt kemény habbá verjük, és a sütemény tetejére simítjuk. A kész süteményt hűtőben pihentetjük, hogy a rétegek jól összeálljanak, majd szeletelve tálaljuk.