Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krémes sütik

Anasztázia szelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Alsó tészta elkészítése Az alsó tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd tepsi nagyságúra (kb. 36×31 cm) nyújtjuk. A kinyújtott tésztát megkenjük valamilyen savanykás lekvárral, például meggyel, ribizlivel vagy áfonyával. Piskóta tészta elkészítése A tojásfehérjéket cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, és tovább habosítjuk 1-2 percig. Ezt követően belekeverjük a darált diót és a sütőporos […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.13.

Alsó tészta

Piskóta tészta

Krém

Elkészítése

Alsó tészta elkészítése

Az alsó tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd tepsi nagyságúra (kb. 36×31 cm) nyújtjuk. A kinyújtott tésztát megkenjük valamilyen savanykás lekvárral, például meggyel, ribizlivel vagy áfonyával.

Piskóta tészta elkészítése

A tojásfehérjéket cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, és tovább habosítjuk 1-2 percig. Ezt követően belekeverjük a darált diót és a sütőporos lisztet. A piskótatésztát ráöntjük a lekvárral megkent alsó tésztára, és 160 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.

Krém elkészítése

Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A tejet a pudinggal és a liszttel sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot.

Torta összeállítása

Miután a tészta megsült és kihűlt, rákenjük a krémet. A maradék két tojásfehérjét két evőkanál porcukorral gőz felett kemény habbá verjük, majd hűlés után a vajas krémre kenjük. A tetejét reszelt csokoládéval megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is