A margarint a cukorral és a tojássárgájával habosra keverjük, majd felverjük a tojásfehérjét, és a két keveréket óvatosan összedolgozzuk. Ezután villával összetörjük a túrót, és hozzáadjuk a masszához.
Két deciliter folyadékot melegítünk (de ne forraljuk), és folyamatos kevergetés mellett feloldjuk benne az egy csomag zselatint. Ezt is hozzáadjuk a túrós masszához. Ezután belerakjuk a mazsola háromnegyedét, a fél citrom levét és reszelt héját.
Elkezdjük rétegezni a tortát egy nagyobb tálba, amelyből később könnyen ki tudjuk borítani. Az első réteg a maradék mazsola lesz, amit a szeletelt konzerv barack követ. Ezután jön egy ujjnyi vastag réteg túrós massza, majd tejbe áztatott babapiskóta (csak egy pillanatra mártsuk a tejbe, hogy ne legyen túl puha).
Folytatjuk a rétegezést a mazsola kivételével, amíg el nem fogynak az alapanyagok. A legfelső réteg lehetőleg babapiskóta legyen. Az elkészült tortát két órára hűtőbe tesszük, hogy a zselatin megszilárduljon. Végül kiborítjuk a tálból egy tálcára, és már fogyasztható is.
Jó étvágyat!