Elkészítése
Kézi mixerrel először az egész tojásokat a cukorral habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és az olajat is. A tojásos-cukros keverékbe belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
Szokásos módon megfőzzük a pudingot.
Sütőpapírral bélelt tepsibe (20*36 cm) a tésztának több, mint a felét beleöntjük, majd egyenletesen elsimítjuk. A maradék masszába belekeverjük a kakaóport és tetszés szerint rákanalazgatjuk a sárga tésztára.
A még meleg pudingot pedig a nyers tésztára egyenletesen ráöntjük (simítjuk) és előmelegített sütőben 170 fokon kb 25-30 percig sütjük (tűpróbát végezzünk!).
A felvert, kemény tejszínhabot a megsült és a már kihűlt sütemény tetejére egyenletesen rákenjük, azt pedig megszórjuk kakaóporral.
Tálalás előtt egyforma szeletekre vágjuk és úgy kínáljuk.




