Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy jól formázható legyen, majd két részre osztjuk. Az egyik tésztát kinyújtjuk tepsi méretűre 25*35 cm), majd beletesszük a kivajazott és lisztezett tepsibe (vagy sütőpapírt terítünk bele). A másik lapot is nyújtsuk ki. A töltelékhez az egész tojásokat a cukrokkal elektromos haberővel habosítsuk ki, majd keverjük el benne a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
lara
Beküldte: 2018.02.12.

Tészta:

Töltelék:

Tetejére:

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel, hogy jól formázható legyen, majd két részre osztjuk.

Az egyik tésztát kinyújtjuk tepsi méretűre 25*35 cm), majd beletesszük a kivajazott és lisztezett tepsibe (vagy sütőpapírt terítünk bele). A másik lapot is nyújtsuk ki.

A töltelékhez az egész tojásokat a cukrokkal elektromos haberővel habosítsuk ki, majd keverjük el benne a diót és a rumot.

A kész tölteléket öntsük az alsó lapra, majd fedjük be a másik, kinyújtott lappal és villával néhány helyen szurkáljuk meg.

170 fokra előmelegített sütőben süssük 35-40 percig. Tűpróbát végezzünk!

Ha kihűlt, akkor a tetejét szórjuk meg porcukorral vagy vonjuk be csokival.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
lara
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is