Elkészítése
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részbe belekeverjük a pudingport, a másikba a mandula aromát. Egy őzgerinc formába először az egyik masszát, majd a másikat simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Amikor a tészták kihűltek, mindkettőt félbe vágjuk.
A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük. Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított margarint, és alaposan eldolgozzuk. Az egyik zöld lapot megkenjük a krémmel, majd ráhelyezünk egy rózsaszín lapot, és összeragasztjuk. Ezt megismételjük a maradék két lappal is. Végül a két színes téglalapot is összeragasztjuk, úgy, hogy egymás mellett egy rózsaszín és egy zöld lap legyen.
A piskótához a hozzávalókat a szokásos módon összekeverjük és megsütjük, hogy egy vékonyabb piskótalapot kapjunk. Még melegen feltekerjük, és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, kitekerjük, megkenjük a maradék krémmel, majd a színes téglalapot a piskóta szélére helyezzük, és feltekerjük. A sütemény tetejét csokimázzal is bevonhatjuk, ízlés szerint.
Jó étvágyat!
