Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részbe belekeverjük a pudingport, a másikba a mandula aromát. Egy őzgerinc formába először az egyik masszát, majd a másikat simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Amikor a tészták kihűltek, mindkettőt félbe vágjuk. A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük. Amikor a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.12.04.

Tésztához

Piskótához

Krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik részbe belekeverjük a pudingport, a másikba a mandula aromát. Egy őzgerinc formába először az egyik masszát, majd a másikat simítjuk, és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Amikor a tészták kihűltek, mindkettőt félbe vágjuk.

A krémhez a pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük. Amikor a puding kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított margarint, és alaposan eldolgozzuk. Az egyik zöld lapot megkenjük a krémmel, majd ráhelyezünk egy rózsaszín lapot, és összeragasztjuk. Ezt megismételjük a maradék két lappal is. Végül a két színes téglalapot is összeragasztjuk, úgy, hogy egymás mellett egy rózsaszín és egy zöld lap legyen.

A piskótához a hozzávalókat a szokásos módon összekeverjük és megsütjük, hogy egy vékonyabb piskótalapot kapjunk. Még melegen feltekerjük, és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, kitekerjük, megkenjük a maradék krémmel, majd a színes téglalapot a piskóta szélére helyezzük, és feltekerjük. A sütemény tetejét csokimázzal is bevonhatjuk, ízlés szerint.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is