Elkészítése
A tésztához valókat összegyúrjuk, majd két részre osztjuk, és mindkét lapot tepsi hátán megsütjük. Amíg a lapok hűlnek, elkészítjük a tölteléket. Az 1 doboz babapiskótát mandulaaromás tejjel meglocsoljuk, hogy átjárja az íz.
A krémhez a 3 dl tejet elkeverjük 6 evőkanál liszttel és 2 tojás sárgájával, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a 20 dkg margarint habosra keverjük 20 dkg porcukorral, és a kihűlt krémhez adjuk.
Az egyik lapot megkenjük a krém felével, kirakjuk a babapiskótákkal, majd rákenjük a maradék krémet, és befedjük a másik lappal. A tetejére cukormáz kerül: a porcukrot a tojásfehérjével gőz fölött keményre verjük, és a sütemény tetejére simítjuk.
A süteményt másnap szeleteljük. Jó étvágyat hozzá!
