Elkészítése
Hozzávalók:
- 25 dkg spagetti megfőzve vagy bármilyen más kifőtt tészta apróra vágva
- 10 dkg kockára vágott bacon vagy szalonna
- 3 tojás
- 1-2 szál újhagyma vagy póréhagyma felvágva
- 2 gerezd fokhagyma
- 3-4 evőkanál liszt
- 4 nagy evőkanál krémsajt
- 10 dkg reszelt sajt
- Só, bors, szerecsendió ízlés szerint
Elkészítése:
Megpirítottam pár szelet felaprított bacont. Felvágtam a kifőtt spagettit és az újhagymát jó apróra.
Hozzákevertem a pirított baconhöz, a tésztához és az újhagymához a krémsajtot, a reszelt sajtot,a tojásokat és a lisztet.
Sóztam, borsoztam, és ízesítettem a fokhagymával illetve a szerecsendióval. Egy serpenyőben forró olajon kisütöttem a lepényeket.
Tálaljuk pár kanál hideg tejföllel és reszelt sajttal.
