A sütőt 180 °C-ra melegítjük. Egy 25*25 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk.
A tésztához összevegyítjük a száraz hozzávalókat, majd hozzákeverjük a nedves hozzávalókat. A masszát a tepsibe simítjuk és kb 20 perc alatt (tűpróbáig) sütjük.
Közben az öntethez felmelegítjük a sűrített tejet, hozzáadjuk a csokoládét és addig keverjük, amíg a csokoládé ellolvad. Végül hozzákeverjük a likőrt is.
Ha a tészta megsült még melegen, egy fakanál nyelével lyukakat szúrunk a tésztába és a lyukakba csorgatjuk az öntetet, majd teljesen kihűtjük.
A tejszínt a cukorral, kakaóval és a likőrrel kemény habbá verjük és rásimítjuk a tésztára, majd a süteményt olvasztott csokoládéval csorgatva és tortadarával megszórva díszítjük.