Elkészítése
A vajat elmorzsoljuk a liszttel, a porcukorral, a sütőporral, a fahéjjal, a darált mandulával és a csipet sóval. A kapott tésztát két egyenlő részre osztjuk. Az egyik felét almareszelővel lereszeljük, és egy 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen eloszlatjuk.
A magozott meggyet lecsepegtetjük. Egy lábasban összekeverjük a tejet, a tejfölt, a vaníliás cukrot és a porcukrot, majd felforrósítjuk. A pudingport 2 evőkanál hideg vízzel simára keverjük, majd hozzáöntjük a forró tej-tejföl keverékhez. Folyamatos keverés mellett addig főzzük, amíg besűrűsödik.
A pudingos krémet hagyjuk kihűlni, majd a tepsiben lévő tésztára öntjük. A tetejére egyenletesen eloszlatjuk a lecsepegtetett meggyet. Végül a tészta másik felét szintén almareszelővel lereszeljük, és a meggyes-pudingos töltelékre szórjuk.
A süteményt előmelegített sütőben 200 fokon világosra sütjüj.
