Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük 7-10 perc alatt, majd hozzákeverjük a kihűlt kávét is. A lisztet, diót és a sütőport összekeverjük és a tojásos masszába forgatjuk egy fakanállal. 180 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük egy 20*30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsiben. A krémhez a kávét, lisztet, cukrokat egy edénybe tesszük, simára […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.03.12.

A tésztához

A krémhez

Elkészítése

Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük 7-10 perc alatt, majd hozzákeverjük a kihűlt kávét is.

A lisztet, diót és a sütőport összekeverjük és a tojásos masszába forgatjuk egy fakanállal.

180 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük egy 20*30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsiben.

A krémhez a kávét, lisztet, cukrokat egy edénybe tesszük, simára keverjük és sűrűre felfőzzük. Kihűtjük, majd a vajjal habosra keverjük.

A tejszínt kemény habbá verjük és két evőkanálnyit a krémbe keverünk.

A kihűlt piskóta tetejére kenjük a kávés krémet és szépen elsimítjuk. 2 evőkanállal félreteszünk a díszítéshez.

A krémre kerül a tejszínhab, amit megszórhatunk csokoládé lapocskákkal.

Felszeleteljük és a sütemény közepére egy kis krémet nyomunk a félretett krémből és csokival bevont kávé szemekkel díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is