Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük 7-10 perc alatt, majd hozzákeverjük a kihűlt kávét is.
A lisztet, diót és a sütőport összekeverjük és a tojásos masszába forgatjuk egy fakanállal.
180 fokra melegített sütőben kb 25 perc alatt megsütjük egy 20*30 cm-es sütőpapírral bélelt tepsiben.
A krémhez a kávét, lisztet, cukrokat egy edénybe tesszük, simára keverjük és sűrűre felfőzzük. Kihűtjük, majd a vajjal habosra keverjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és két evőkanálnyit a krémbe keverünk.
A kihűlt piskóta tetejére kenjük a kávés krémet és szépen elsimítjuk. 2 evőkanállal félreteszünk a díszítéshez.
A krémre kerül a tejszínhab, amit megszórhatunk csokoládé lapocskákkal.
Felszeleteljük és a sütemény közepére egy kis krémet nyomunk a félretett krémből és csokival bevont kávé szemekkel díszítjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!