Elkészítése
A tojásokat habosra verjük a cukorral és a sóval. A lisztet és a kakaóport átszitálva a masszához keverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokon 5 perc alatt készre sütjük. Ezután hűvös helyre tesszük hűlni.
A vajat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a túrót. A kihűlt tésztából kivágunk egy akkora formát, hogy befedje az őzgerincformát, illetve egy kisebbet, amivel a forma alját fogjuk befedni.
A formát kibéleljük folpackkal, majd belehelyezzük a nagyobb tésztalapot. A krém felével megtöltjük a formát, ráfektetjük a banánokat, majd befedjük a maradék krémmel. Végül beborítjuk a kisebb tésztalappal, ráhajtjuk a folpack túllógó részét, és legalább 5-6 órára, de legjobb esetben egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor olvasztott csokoládéval és reszelt fehér csokoládéval díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk!

