Elkészítése
Tegyük egy tálba a kétféle lisztet, adjuk hozzá a szódabikarbónát, a sütőport, egy csipet sót, a mézes fűszerkeveréket, reszeljük hozzá a narancshéjat, majd alaposan keverjük össze.
Ezután keverjük hozzá a mazsolát és az apróra vágott diót, a porcukrot és a vaníliás cukrot is.
A tojást, a tejet, az olajat és a banánt turmixoljuk össze, majd öntsük a lisztes keverékhez és fakanállal keverjük alaposan össze.
A sütőformát zsírozzuk és lisztezzük ki (10*25 cm), majd egyenletesen öntsük bele a masszát (sütőpapírral is kibélelhetjük).
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük kb 50-60 percig (tűpróbáig). Én légkeverésnél 170 fokon, 50 percig sütöttem.
A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a formában hűlni, majd helyezzük rácsra és hűtsük ki teljesen.










