Elkészítése
A tojásfehérjéket egy csipet sóval és a víz felével kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot. Amikor a cukor teljesen feloldódott, hozzáöntjük az olajjal elkevert tojássárgáját, és még néhány percig habosra keverjük. Végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet, és óvatosan összedolgozzuk. A tésztát egy 38×22 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben, tűpróbáig sütjük. Amikor kihűlt, három egyenlő részre vágjuk.
A pudingport a tejjel és a cukorral a szokásos módon felfőzzük. Ha nem találunk banános pudingport, akkor vaníliás pudingot is használhatunk, és a végén, amikor már langyosra hűlt, hozzákeverünk 2-3 összeturmixolt banánt. Amikor a puding langyos, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd alaposan kihabosítjuk.
A piskótalapokat rétegezve megtöltjük a krémmel, a tetejét pedig habbá vert tejszínnel díszítjük. Végül olvasztott csokoládéval csurgatjuk meg, és gránátalmamagokkal szórjuk meg a tetejét.

