Elkészítése
Először a tejfölt kikeverjük a kristálycukorral és a vaníliás cukorral. Egy üvegtál vagy kis tepsi aljára rétegezzük a kekszet, majd a tejfölből kanalazunk rá egy réteget. A banánt nagyon vékonyan felkarikázzuk, és a tejfölrétegre helyezünk néhány szeletet. Ezután ismét kekszet teszünk, majd tejfölt, és banánt rétegezünk. Így folytatjuk, amíg az összes hozzávaló el nem fogy, a tetejét tejföllel fejezzük be.
Az epret szép vékony szeletekre vágjuk, és ízlésesen elrendezzük a sütemény tetején. Elkészítjük a zselatint a csomagoláson található utasítások szerint, majd óvatosan rákanalazzuk a sütemény tetejére, ügyelve arra, hogy ne keveredjen össze a tejföllel.
Amikor elkészültünk, a süteményt hűtőbe tesszük, és hagyjuk, hogy a zselatin teljesen megkössön, mielőtt tálaljuk.
