Elkészítése
A piskótát megsütjük és melegen feltekerjük. Miután kihűlt, megtöltjük lekvárral, majd egy kis ideig állni hagyjuk és ujjnyi vastagra szeleteljük. Amíg a piskótatekercs áll, elkészítjük a krémet.
Egy nagyobb edényben összemelegítjük a joghurtot a zselatinnal, de vigyázzunk, hogy ne forraljuk fel. Ízlés szerint cukorral édesítjük. Hagyjuk kihűlni, és amikor langyos, hozzáadjuk a barackdarabokat és a felvert tejszínt.
Egy tálat kibélelünk folpackkal, és a piskótaszeletekkel szorosan kibéleljük, hagyva néhány szeletet a sütemény aljára is. A tálba beleöntjük a krémet, a tetejét befedjük a maradék piskótával, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap egy tányérra kiborítjuk a süteményt, és lehúzzuk róla a folpackot. Azonnal szeletelhető és fogyasztható.
