Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Barackos sütik

Linzerek

Barackos linzer

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vajat a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadunk 10 dkg porcukrot, a tojás sárgáját, csipetnyi sót és a tejfölt is. Elfelezzük a tésztát és az egyik felét kinyújtva tepsibe helyezzük és félig megsütjük. Ha kihűlt rászórjuk a darált diót, majd sorjában rátesszük a kimagozott fél barackokat vagy a lekvárt. Meghintjük a maradék porcukorral melybe fahéjat is keverhetünk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A vajat a liszttel elmorzsoljuk, majd hozzáadunk 10 dkg porcukrot, a tojás sárgáját, csipetnyi sót és a tejfölt is. Elfelezzük a tésztát és az egyik felét kinyújtva tepsibe helyezzük és félig megsütjük.

Ha kihűlt rászórjuk a darált diót, majd sorjában rátesszük a kimagozott fél barackokat vagy a lekvárt.

Meghintjük a maradék porcukorral melybe fahéjat is keverhetünk és az egészte befedjük a maradék kinyújtott tésztával.

Végül bekenjük a tojás fehérjével, megszurkáljuk villával és közepesen forró sütőben megsütjük. Sütés után hagyjuk kicsit szikkadni, melegen ne vágjuk fel!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is