Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 3 db tojás 10 dkg kristálycukor 10 dkg nádcukor 1 csomag vaníliás cukor 3 dl tej 70 ml olaj 20 dkg liszt 10 dkg darált mák ½ cs. sütőpor 30 dkg magozott és apró kockákra felvágott sárgabarack Elkészítése: A tojásokat a cukorral, robotgéppel alaposan kikeverjük (fehéredésig), ezután hozzáadjuk a tejet, az olajat és összekeverjük. […]

Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Brioche
Beküldte: 2016.08.08.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 3 db tojás
  • 10 dkg kristálycukor
  • 10 dkg nádcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 3 dl tej
  • 70 ml olaj
  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg darált mák
  • ½ cs. sütőpor
  • 30 dkg magozott és apró kockákra felvágott sárgabarack


Elkészítése:

A tojásokat a cukorral, robotgéppel alaposan kikeverjük (fehéredésig), ezután hozzáadjuk a tejet, az olajat és összekeverjük.

A szárazanyagokat előzetesen összevegyítjük, azaz a lisztet a sütőporral és a mákkal. Ezt a keveréket adjuk a kikevert tojáshoz és alaposan összeforgatjuk, csomómentesre keverjük.

Egy közepes méretű tepsit alaposan kivajazunk és beleöntjük a tésztamasszát, a tetejére szórjuk a felaprított barackot.

180 fokra előmelegített sütőben 35-40 percet sütjük. Még langyosan megszórjuk porcukorral és ezután szeleteljük, tálaljuk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Brioche
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is