Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A margarint a tojások sárgájával és a cukorral habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is, hogy a tészta könnyű maradjon. A masszát egy margarinnal kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe simítjuk. A tetejére sorakoztatjuk a kimagozott, felszeletelt őszibarackokat, enyhén belenyomkodva a tésztába. A süteményt 200 fokra […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Balog Erika
Beküldte: 2013.07.13.

Hozzávalók

Elkészítése

A margarint a tojások sárgájával és a cukorral habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét is, hogy a tészta könnyű maradjon.

A masszát egy margarinnal kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe simítjuk. A tetejére sorakoztatjuk a kimagozott, felszeletelt őszibarackokat, enyhén belenyomkodva a tésztába.

A süteményt 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy a tészta átsült-e. Ha kihűlt, szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Balog Erika
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is