Elkészítése
Előmelegítjük a sütőt 175 fokra.
A barackokat kimagozzuk és 4 részre vágjuk.
Az alsó tésztához a hozzávalókat egy tálban összedolgozzuk. Ha elválik az edény falától, akkor beleegyengetjük egy közepes méretű tepsibe (25*35 cm).
A negyedelt barackokat szépen sorban rátesszük a tésztára, majd 25 percig elősütjük.
A felső tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot, az olajat és géppel pár percig keverjük, majd mehet bele a kakaópor, a liszt, a sütőpor, végül óvatosan a hab (ez egy kakaós piskóta).
Kivesszük a sütőből a barackos tésztát, megszórjuk fahéjjal és cukorral, majd ráöntjük a piskótát a tetejére. Visszatesszük a sütőbe és további 20 percig sütjük kb.
Még melegen meghintjük vaníliás porcukorral.









