Tészta és alap réteg
A leveles tésztát két részre osztjuk. Az egyik felét vékonyra kinyújtjuk, majd egy közepes tepsibe simítjuk. Erre sorban ráhelyezzük a babapiskótát, majd a lecsepegtetett felezett barackokat.
Krém elkészítése
A tejet a pudingporokkal és a cukorral felfőzzük, majd még melegen a barackok tetejére simítjuk.
Teteje és sütés
A maradék leveles tésztát szintén kinyújtjuk, előre felkockázzuk, és a pudingos réteg tetejére tesszük. Ezután 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg szép piros színt kap.
Tálalás
A megsült süteményt hagyjuk kihűlni, majd porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp
A barack helyett más gyümölccsel, például meggyel vagy körtével is elkészíthetjük. A tetejét díszíthetjük mandulaforgáccsal vagy egy kevés fahéjas porcukorral is.